Янукович підписав закон про червоний прапор

Блог:)

Віктор Янукович підписав Закон України щодо порядку офіційного використання копій Прапора Перемоги.

Віктор Янукович

Янукович підписав закон про радянський прапор

Янукович підтвердив свою позицію, висловлену під час відвідин Українського медико-соціального центру для ветеранів Другої світової війни у с. Циблі Київської області, підписавши 20 травня 2011 року Закон України "Про внесення змін до Закону України "Про увічнення Перемоги у Великій Вітчизняній війні 1941-1945 років" щодо порядку офіційного використання копій Прапора Перемоги".

"За результатами правової експертизи вищезазначеного Закону Кабінет Міністрів України та Міністерство юстиції України висловилися за його підписання", - відзначається на офіційному сайті президента.

Перший заступник голови партії "Батьківщина" Олександр Турчинов зазначав, що закон про використання червоного прапору Перемоги, за чинним законодавством може вступити в дію, якщо президент найближчим часом його не ветує, або не поверне до Верховної Ради.

Як прогнозував адвокат Олександр Скляренко, Янукович може підписати закон про червоні прапори і після 15-денного терміну від отримання його за підписом спікераВерховної Ради, оскільки законодавчо не визначені наслідки недотримання цього терміну.

Опубликован:20 Ноября 2011 16:14
Просмотры:996 статистика