Блоги -> Мысли вслух -> Янукович підписав закон про червоний прапор

Блог:)

Янукович підписав закон про червоний прапор

Віктор Янукович підписав Закон України щодо порядку офіційного використання копій Прапора Перемоги.

Віктор Янукович

Янукович підписав закон про радянський прапор

Янукович підтвердив свою позицію, висловлену під час відвідин Українського медико-соціального центру для ветеранів Другої світової війни у с. Циблі Київської області, підписавши 20 травня 2011 року Закон України "Про внесення змін до Закону України "Про увічнення Перемоги у Великій Вітчизняній війні 1941-1945 років" щодо порядку офіційного використання копій Прапора Перемоги".

"За результатами правової експертизи вищезазначеного Закону Кабінет Міністрів України та Міністерство юстиції України висловилися за його підписання", - відзначається на офіційному сайті президента.

Перший заступник голови партії "Батьківщина" Олександр Турчинов зазначав, що закон про використання червоного прапору Перемоги, за чинним законодавством може вступити в дію, якщо президент найближчим часом його не ветує, або не поверне до Верховної Ради.

Як прогнозував адвокат Олександр Скляренко, Янукович може підписати закон про червоні прапори і після 15-денного терміну від отримання його за підписом спікераВерховної Ради, оскільки законодавчо не визначені наслідки недотримання цього терміну.

Опубликован:20 Ноября 2011 16:14
Просмотры:904 статистика